ONZE DIENSTEN

Pi Innovation

Feasibility studies, business planning & market introduction – advisering, uitwerken en opstellen van haalbaarheidsstudies, business plannen, financieringsplannen, marktpositionering en marktintroductiestrategieën.

Subsidies en financieringen –advies over en ondersteuning bij het aantrekken van financiering voor al uw innovatie- en investeringsprojecten.

Innovatiemanagement – bepalen van innovatiestrategie voor vernieuwende ondernemingen en uitwerking daarvan in concrete ontwikkelings- en investeringsprojecten.

Samenwerking en synergie – het vinden van partners voor hightech ondernemingen om technologische innovaties succesvol te realiseren.

Organisatie-ontwikkeling – strategische procesanalyse en advisering, verandermanagement met focus op gedrag en competenties. 

Pi Academy

Training en advies – interactieve kennisoverdracht over financiering, verwerving, partnersearch, Horizon 2020, projectontwikkeling, schrijven van succesvolle financieringsaanvragen, projectmanagement.

Personal development – begeleiding van ambitieuze professionals naar persoonlijke groei en employability.

Pi Improvement

Performance improvement – ondersteuning van vernieuwende organisaties bij de vormgeving en implementatie van structurele organisatorische en bedrijfsmatige verbeterprocessen.

Process improvement – advisering van organisaties bij de verbetering van interne processen aan de hand van Lean Six Sigma.

Waarom Pi Consultancy?

Pi Consultancy levert advies en ondersteuning bij alle uitdagingen van uw organisatie om te vernieuwen, te groeien en te ontwikkelen. Klinkt goed, maar niet uniek.

Wat maakt Pi Consultancy dan zo onderscheidend? Dat zit ‘m vooral in de mensen van Pi Consultancy. Ze zijn stuk voor stuk slim, enthousiast, creatief, out-of-the-box denkend, non-conformistisch, maar uiteindelijk wel altijd realistisch en vooral van toegevoegde waarde. Als we geen kansen zien of onszelf ongeschikt vinden voor de specifieke uitdaging, zullen we dat direct melden. Maar de eerste uitdaging waarvoor wij geen oplossing wisten, moeten we nog tegenkomen.

Arrogant? Tja, zo zou het kunnen overkomen, maar wij noemen het liever trots en eigenzinnig.

Maar goed, uiteindelijk gaat het om het resultaat. The proof of the pudding is in the eating dus wij stellen voor: ga met ons de uitdaging aan en laat u overtuigen van onze waarde voor uw organisatie!

75+ jaar ervaring

5 Star Rating

Quick Turnaround

Dedicated Support