ONS TEAM

PI CONSULTANCY

De beste subsidie-experts van Europa!

Het team van subsidie-experts van Pi Consultancy bestaat uit vijf dynamische professionals. Samen brengen zij meer dan 75 jaar ervaring, diepgaande kennis, essentiële vaardigheden en persoonlijke competenties in om elke taak uit te voeren en een maximale toegevoegde waarde aan uw project te leveren.

Ontmoet het team

MANAGING PARTNER

Frans Genee

Innovatie- en subsidiedeskundige, sterk in regionale en internationale allianties, uitgebreid netwerk in bedrijfsleven, universiteiten en overheden | creatief en innovatief, analytisch en sportief. 

MSc – University of Amsterdam | PRINCE2  

MANAGING PARTNER

Erik Prins

EU-deskundige, sterk in strategische allianties, projectontwikkeling, consortiumvorming en publiek-private partnerschappen, groot netwerk in internationale wetenschap en academisch onderzoek.

MSc – Wageningen University and Research Centre

partner

Odil Rouweler

Subsidie adviseur, sterk in processen en procedures | brede interesses en inlevingsvermogen, no-nonsense en resultaatgericht.

 bc International Business – The Hague University of Applied Sciences 

PARTNER

Margit Biemans

Projectmanager, sterk in innovatie- en verandermanagement & organisatieontwikkeling, groot netwerk in cure & care, onderwijs en ICT. Analytisch en pragmatisch, verbindend, openhartig en inspirerend.

PhD – Twente University | Lean Six Sigma

PARTNER

Robin Hulsink

Innovatie- en subsidie-expert, sterk in technische innovatie, duurzaamheid en samenwerkingsprojecten, uitgebreid industrieel netwerk. Veelzijdig, analytische uitdager. Krijgt dingen voor elkaar, met een lach.

 MSc – Twente University

PARTNER

Paul van Beem

Consultant met hart voor de energietransitie. Sterk in het opzetten en uitvoeren van demonstratieprojecten voor nieuwe technieken en samenwerkingsvormen. Kennis van techniek, financiën, organisatie, stakeholdermanagement.

 BSc – Twente University

PI CONSULTANCY

Bel de subsidieadviseurs!

Of e-mail: “voornaam . achternaam @ pi-consultancy.nl